Terramagon +7


 

 

 

 

 

 

 

terramagonA Terramagon +7 mágnesterápiás készülék

A pulzáló mágnes terápiás készülék kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve. A pulzáló mágneses mezők segítségével bebizonyosodott, hogy a sejtek több oxigént kapnak, javul az anyagcsere és a vérellátás. A mágnes terápia nem csak az egészségügyi problémák tüneteit kezeli, hanem a tüneteket kiváltó okokat is.

Használatával: 

 • növekedhet szervezetünk oxigénellátása
 • normalizálódhat a vérnyomásunk
 • enyhülhetnek allergiás panaszaink
 • javulhat sejtjeink anyagcseréje (méregtelenítés)
 • megnőhet az energiaszintünk
 • pihentetőbb alvásban lehet részünk
 • regenerálhatja a csont és porcsejtjeinket
 • erősítheti az immunrendszert, gyorsíthatja a sebgyógyulást
 • növelheti a stressz tűrő képességet, erősítheti az idegrendszert
 • javulhat az anyagcsere és vérellátás, a szívritmus normalizálódhat
 • hajszálértágító hatású, javíthatja a légző izmok működését.

A pulzáló mágnes-terápiát a NASA fejlesztette ki az űrhajósok részére. Rájöttek, hogy az addig tökéletes kondícióban lévő űrhajósok a Föld mágneses mezőjének elhagyása következtében különös fáradtságra, és gyengeségre kezdtek el panaszkodni. Kiderült, hogy az űrben eltöltött hosszabb idő kalciumveszteséget és izomgörcsöket okoz. Ez vezetett el odáig, hogy az orvosok rájöttek, a környezeti mágneses mező csökkenése vagy hiánya, kóros tünetek egész sorát okozhatja.
A stressztől, a mozgáshiánytól, a szennyezett víztől és levegőtől legyengült szervezetünknek fokozottan szüksége lenne a Föld mágneses energiájára, de nem kapjuk meg a sok torzító és gyengítő hatás miatt. A pulzáló mágneses tér pótolhatja szervezetünknek a létszükséges mágneses teret.

A mágneses mezővel történő kezelés támogathatja a test saját védekező-rendszerét és az öngyógyítás szabályozását. Gyors gyógyulás érhető el sérüléseknél, csonttöréseknél, gyulladásoknál, valamint reumatikus megbetegedéseknél. Az akut és krónikus fájdalmakat gyorsan enyhítheti. Az elektromágneses mezők a csípőízületi-fej artrózisánál is nagy segítséget nyújthatnak.

Beteg, idős embereknél a készülék alkalmazásánál 60-90 nap alatt az elektromágneses mezők képesek lehetnek visszaállítani a test sejtjének a működését és rendeltetésszerű állapotát.
A pulzáló mágnes terápiát a legkülönbözőbb esetekben eredményesen alkalmazhatjuk, gyakorlatilag minden akut és krónikus betegségnél segítheti a szervezetet.

A Terramagon mágneses mezővel történő kezelés növelheti a vér oxigéntartalmát. Kalcium ionok szabadulhatnak fel és nyitják a sejtfalat, így az oxigén és a tápanyagok a sejtekbe könnyebben bejuthatnak. A mérgek és a salakanyagok kiválasztódnak, a gyógyító folyamatok beindulhatnak. Használata során kellemesen lazítóérzés tapasztalható és már kevés kezelés után is jó általános közérzetet eredményez.

Terramagon mágnes-terápiás készülék előnyei:

 • nincs semmilyen káros mellékhatását nem tapasztalták
 • a család minden tagja használhatja
 • egyszerre több problémára is megoldást jelenthet
 • kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve

Alkalmazásának gyakorisága:

A terápiánál a napi kezelés az ideális, optimális esetben naponta két-három alkalommal, de legalább hetente háromszor.
A mágnesterápiás kezelést ajánlatos kezdetben napi három alkalommal végezni (optimális megoldás). Figyelembe kell venni, hogy reggelente magasabb intenzitással kezdjünk, délben a reggeli intenzitást csökkentsük a felére, este pedig alkalmazzunk alacsonyabb intenzitást a terápiához. Kérjük vegye figyelembe a terápiás táblázatban szereplő beállítási tanácsokat! Fontos: A sok nem mindig segít sokat. Érdemesebb tehát az intenzitást a teljes kezelési időszakon keresztül folyamatosan növelni.
A készüléket 10 év alatti gyermeknél nem szabad (felnőtt) felügyelet nélkül működtetni. A gyermekek sokszor hajlamosak a túl erős reakcióra, ezért kisbabáknál 1-es és 2-es fokozat közötti beállítását használjuk. 2 és 10 év kor közötti gyermekek esetében a szenzitív-beállítás 1–4 fokozatát alkalmazzuk. A kisbabáknál ajánlatos a párna használata az 1-es és 2-es fokozat között.
A mágnesterápia egy szabályozó eljárásmód, melynek hatékonysága függ az adott megbetegedés jellegéről és a szervezet reakcióképességétől. Minél régebb óta állnak fenn a panaszok, annál tovább tarthat az az idő, amíg a hatás jelentkezik. Megközelítő értékként 6–8 hetet nevezhetünk meg, de akár 6 hónapos kivételek sem ritkák.
A kezeltek 40–50 %-a az első kezelés alkalmával semmit sem érez. 40 %-uk kellemes meleg-érzetről számol be, 10 %-uk pedig bizsergést észlel. A páciensek 40–75 %-a úgy érzi a kezelés után, hogy (pl. hát-) izomzata lazább lett.

Tartozékai:

1db pulzáló mágneses derékalj, mérete: 200x70cm, anyaga: műbőr
1db vezérlőegység
1db cipzáras hord-táska
1db hálózati adapter
1db 30 napos visszavásárlási garancialevél
1db 1 éves garancialevél

Poszipi víz

poszipi_viz

A természetes ásványvizek összes ásványi anyag tartalma tág határok – 400 és 2.500 mg/l – között változik. Jellegük szerint kalcium-, magnézium,- nátrium-hidrogén-karbonátos, kloridos, szulfátos vizek, illetve ezek változatai. Az újonnan feltárt és palackozott vizek összetétele, összes ásványianyag-tartalma, íze nagyon tág határok között változik. Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a  500 mg/liter körüli összes ásványianyag-tartalmú ásványvizek.

Tovább

Emóció 7,84

emocio

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok elősegítik a sejtek védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fenntartásához. EMÓCIÓ 7.84 élőflórás, flavonoid tartalmú étrend-kiegészítő ital, a Japánból származó effektív mikroorganizmusok (EM) technológiával (ökológiai harmóniát képező baktériumok gombák közössége) készült.

Tovább

Terramagon +7

terramagon

A pulzáló mágnes terápiás készülék kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve.

A pulzáló mágneses mezők segítségével bebizonyosodott, hogy a sejtek több oxigént kapnak, javul az anyagcsere és a vérellátás.

A mágnes terápia nem csak az egészségügyi problémák tüneteit kezeli, hanem a tüneteket kiváltó okokat is.

Tovább