Emóció 7,84


 

 

 

 

 

 

emocioEmóció 7,84

Effektív mikrooragnizmusok a humán alkalmazásban
EMÓCIÓ 7.84 élőflórás, flavonoid tartalmú étrend-kiegészítő ital
Harmóniában emberrel, természettel

Effektív Mikroorganizmusok – az Ember és a Természet közös szolgálatára
A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok elősegítik a sejtek védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fenntartásához.
EMÓCIÓ 7.84 élőflórás, flavonoid tartalmú étrend-kiegészítő ital, a Japánból származó effektív mikroorganizmusok (EM) technológiával (ökológiai harmóniát képező baktériumok gombák közössége) készült.

Az élőflórás fermentumok emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása
Mivel az immunanyagok kb. 70 %-át a bélflóra termeli, ennek károsodása súlyosan veszélyezteti immunrendszerünk normális működését. Amennyiben a bélflóra megsérül, pre-, vagy probiotikus tejsavbaktériumokkal állíthatjuk helyre a normál működését.

Ha az emberi szervezet emésztési rendszere jól felépített, alkalmas a növényi és az állati eredetű táplálékok tökéletes feldolgozására, hasznosítására. A Föld minden táján évezredek óta fogyasztották a különböző erjesztési módszerekkel, fermentációval előállított termékeket (pl. savanyított termékek, alkoholos italok, stb.). Ezen folyamatok prebiotikumként segítették és erősítették (különösen járványok idején- savanyú káposzta magas C-vitamin tartalma) az ellenálló-képességet.

Ha azonban, – különösen az adalék és állományjavító anyagokat alkalmazó, mai élelmiszeripar esetén, – napjainkban, olyan táplálék jut az emésztési rendszerbe, amelyet a természetes „védelmi rendszer” nem ismer fel, akkor un. hibás immunreakció léphet fel, amely komoly emésztőrendszeri gyulladásokat eredményezhet, mint például a Crohn-betegség. A mai élelmiszerek sok állományjavítót, mesterségesen előállított adalékanyagot tartalmaznak, amelyek kiválthatják a fent említett emésztési gondokat. Az egészségünk megőrzése, a szervezet normál működésének elősegítése érdekében ma feltétlenül fontos a bélrendszer mikroflórájának megőrzése, védelme, vagy szükség esetén pótlása.

Az erjedés (fermentáció) során keletkező biológiailag aktív anyagok elősegítik egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fenntartásához.

Az EMÓCIÓ7.84 kevert kultúrával készült, ahol a hasznos tejsavbaktériumok mellett, a Saccharomyces cerevisiae élesztő is segíti a fermentációt, és az erjedés során képződő köztestermékek az emberi szervezet számára fontos alapkövekként, közvetlenül hasznosítható alapanyagokként szolgálnak a működéséhez.
Az EMÓCIÓ7.84 prebiotikumként kíván fellépni a szervezet természetes egyensúlyának megteremtése érdekében.
A legfontosabb feladat: megelőzni a bajt. Sokkal nehezebb utólag kezelni. A nádcukor melasz és a természetes mikroflóra kombinációval előállított EMÓCIÓ7.84 elősegíti az emésztési rendszer egyensúlyának megteremtését, az immunrendszer helyreállítását, vagy erősítését.
Az EMÓCIÓ7.84 rendszeres fogyasztásával a bélflóra hasznos tejsavbaktérium, és hasznos mikrobiális- készletét erősíthetik. Az EMÓCIÓ7.84 összetétele biztosítja, hogy ezen mikroflóra hasznosítható mennyiségben jusson el a rendeltetési helyére, a bél megfelelő szakaszába, ahol kifejtheti előnyös hatását.
Az EMÓCIÓ7.84 összetevői által javítják a bélflóra mikrobiális állapotát, a káros mikroorganizmusokat gyéríti, és élőflórájával erősíti a hasznosakat, segíti az immunrendszer helyreállítását, erősítését.

Összetétel:

cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, élőflórák (tejsavbaktériumok: Lactobacilus plantarum, Propionobacterium freudenreichii, Lactococcus lctis), élesztőgombák ( Saccharomyces cerevisiae)

Napi ajánlott adagolás:

1-2 alkalommal 30 ml, amely fogyasztható önállóan, koncentrátum formájában, vagy 2dl folyadékkal hígítva.
Betegség esetén fokozatosan növelhető a mennyiség, a betegség súlyosságától függően. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: eredeti, zárt csomagolásban +5-25 fok közötti fedett, sötét helyen. Felbontáskor kérjük, óvatosan vegye le a kupakot. Felbontás után kérjük szobahőmérsékleten, sötét helyen tárolja. A készítményben előforduló esetleges üledékképződés és szálasodás természetes folyamat. Az íz, szín, illat aroma változhat, ez a folyamatos élettevékenységre utaló tulajdonság.

Kiszerelés:

1 liter, műanyag, fényvédős flakonban
OÉTI notifikációs szám: 6307/2009.

Poszipi víz

poszipi_viz

A természetes ásványvizek összes ásványi anyag tartalma tág határok – 400 és 2.500 mg/l – között változik. Jellegük szerint kalcium-, magnézium,- nátrium-hidrogén-karbonátos, kloridos, szulfátos vizek, illetve ezek változatai. Az újonnan feltárt és palackozott vizek összetétele, összes ásványianyag-tartalma, íze nagyon tág határok között változik. Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a  500 mg/liter körüli összes ásványianyag-tartalmú ásványvizek.

Tovább

Terramagon +7

terramagon

A pulzáló mágnes terápiás készülék kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve.

A pulzáló mágneses mezők segítségével bebizonyosodott, hogy a sejtek több oxigént kapnak, javul az anyagcsere és a vérellátás.

A mágnes terápia nem csak az egészségügyi problémák tüneteit kezeli, hanem a tüneteket kiváltó okokat is.

Tovább