Egészségmegőrzés


EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS

Poszipi víz

poszipi_viz

A természetes ásványvizek összes ásványi anyag tartalma tág határok – 400 és 2.500 mg/l – között változik. Jellegük szerint kalcium-, magnézium,- nátrium-hidrogén-karbonátos, kloridos, szulfátos vizek, illetve ezek változatai. Az újonnan feltárt és palackozott vizek összetétele, összes ásványianyag-tartalma, íze nagyon tág határok között változik. Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a  500 mg/liter körüli összes ásványianyag-tartalmú ásványvizek.

Tovább

Emóció 7,84

emocio

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok elősegítik a sejtek védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fenntartásához. EMÓCIÓ 7.84 élőflórás, flavonoid tartalmú étrend-kiegészítő ital, a Japánból származó effektív mikroorganizmusok (EM) technológiával (ökológiai harmóniát képező baktériumok gombák közössége) készült.

Tovább

Terramagon +7

terramagon

A pulzáló mágnes terápiás készülék kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve.

A pulzáló mágneses mezők segítségével bebizonyosodott, hogy a sejtek több oxigént kapnak, javul az anyagcsere és a vérellátás.

A mágnes terápia nem csak az egészségügyi problémák tüneteit kezeli, hanem a tüneteket kiváltó okokat is.

Tovább